Un any més, el Centre de Rehabilitació de Laringectomitzats us convida el proper diumenge 12 de febrer, a celebrar la Festa de Sant Blai, que serà motiu de trobada i de convivència entre nosaltres i el nostres familiars.

Sant Blai és el patró dels operats de laringe. Va obtenir aquest honor perquè s’explica que va guarir a un nen que va ser portat a la seva presència amb una espina de peix que se li havia travessat a la gola. En aquest dia, en moltes esglésies catòliques continua celebrant-se la benedicció de la gola amb espelmes en honor de Sant Blai.

Programa d’actes:

  • 12:00 h  Punt de trobada al CRL (c/Salmeron, 100). Podreu prendre cafè, begudes, per entrar una mica en calor.
  • 12:30 h – Missa en el “Conjunt Monumental de les Esglésies de Sant Pere”.
  • 14:30 h Dinar: restaurant Ca la Quima (antic Restaurant L’ Arcada) (c/Watt, 97. Terrassa). Preu per persona 31 €.
  • 18:30 h – Acabament de la festa.

Preguem que confirmeu la vostra assistència als telèfons: 93 785 22 86 / 93 736 14 34.