Calella de Mar també té el seu propi calendari solidari 2017. Un calendari que ja és tota una tradició, ja que enguany s’ha realitzat la setena edició d’aquest.

La presentació va tenir lloc el passat 22 de setembre a la Fira de Calella i l’Alt Maresme i es pot aconseguir a la delegació del municipi maresmenc.

Alguns dels protagonistes del calendari d’enguany són la Roca Grossa, les escoles Freta, la font del Parc Dalmau, el Sant Jordi, diverses marxes realitzades durant l’any, el Monument a la Sardana, entre d’altres.

Gràcies a les donacions rebudes amb els calendaris, Oncolliga Calella podrà ajudar a persones amb càncer i els seus familiars oferint diversos serveis com: Servei de Suport Immediat a Domicili, suport psicològic, préstec de material clínic, coixins del cor,  xerrades mensuals de nutrició i tallers de manualitats, pilates, ioga, chi-kung, risoteràpia, entre d’altres.

També podeu aconseguir el calendari solidari de la delegació de Premià de Dalt del 2017.

Calendari 2017 de la delegació d'Oncolliga de Calella de Mar

Calendari 2017 de la delegació d’Oncolliga de Calella de Mar