El ja tradicional calendari de la delegació d’Oncolliga de Premià de Dalt de l’any que ve ja es pot aconseguir. La presentació del calendari solidari del 2017 va tenir lloc a la Sala d’Exposicions del Museu de Premià de Dalt en un acte conduït per Valerià Pujol i Imma Gimferrer i organitzat per la delegació d’Oncolliga a Premià de Dalt amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Museu del municipi. Aquesta setena edició del calendari ha estat dedicada a les Masies de Premià de Dalt.

El calendari es pot aconseguir a canvi d’una donació a l’entitat que la destinarà per ajudar tant a persones que han patit un càncer com per als seus familiars.

El fotògraf encarregat de realitzar-lo ha estat Josep Cases que ja ha participat en aquesta iniciativa anteriorment.

Premià de Dalt Media recull en un vídeo la presentació de l’acte, així com les declaracions del regidor de Comerç, Consum i Turisme i Promoció de la Vila, Carles A. Medina, també del fotògraf Josep Cases i d’alguns dels assistents.

També podeu aconseguir el calendari solidari de la delegació de Calella de Mar.