En commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, el 5 de desembre, Sabadell vol donar a conèixer el treball altruista que es duu a terme en el si de les entitats.

Oncolliga es suma a aquesta iniciativa i ha editat un vídeo de presentació d’Oncolliga a Sabadell.


Es vol donar la màxima visibilitat al fet voluntari, difonent i reconeixent l’acció voluntària a les xarxes socials.
Durant la setmana del 30 de novembre al 5 de desembre s’està duent a terme diferents accions, tant des de les xarxes socials Twitter i Facebook, com des dels mitjans de comunicació locals. Les entitats pugen petites filmacions i fotografies de les activitats que duen a terme amb la col·laboració de voluntaris i voluntàries. S’utilitza l’etiqueta (hashtag) #ElVoluntariatMouSBD. La idea és que entre tots fem viral aquesta etiqueta no només al Twitter, sinó també penjant els vídeos i fotografíes al Facebook.