Oncolliga necessita voluntaris per a la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2016”

logo pebrot_br
Un any més, en motiu del “Dia mundial contra el càncer”, els dies 29 i 30 de gener de 2016 es celebrarà aquesta campanya solidària als establiments Condis de Catalunya, que té com a objectiu solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats de FECEC, i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.

Els voluntaris hauran d’estar presents a qualsevol supermercat de Condis oferint als clients una bossa de pebrots que la cadena prepara per a la campanya. La missió dels voluntaris també consistirà en informar sobre els serveis d’Oncolliga i els objectius de la campanya.

Podeu consultar els establiments Condis de la `província de Barcelona i inscriure-us omplint el formulari

Necessitem la vostra ajuda per tirar endavant aquesta campanya i continuar donant suport a les persones amb càncer i als seus familiars!

Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

Si ho desitgeu podeu consultar el document explicatiu de la tasca de voluntari i el procediment d’inscripció