A través del conveni que la Fundación Ricardo Fisas Natura Bissé té amb Oncolliga, s’ha iniciat a la seu de Barcelona, com des de fa temps es realitza a Terrassa, el servei de tractament d’estètica oncològica: assessorament en la cura de la pell

NATURA BISSÉ assessora i acompanya en la cura de la pell en tots els moments de la vida i també quan apareix un diagnòstic de càncer. El programa proporciona algunes pautes bàsiques i solucions senzilles per minimitzar els possibles efectes dels tractaments oncològics.

Es tracta d’un programa complet que ofereix els següents tractaments i assessoraments en la cura de la pell, a nivell individual i de manera gratuïta a persones en tractament oncològic:
– Pautes d’autocura de la pell
– Facial recuperador
– Hidratació corporal profunda
– Hidratació del cuir cabellut
– Hidratació de mans i peus
– Hidratació de pre-radioteràpia
– Hidratació de post-radioteràpia