Logo

Oncolliga és una de les entitats que participa a la convocatòria “Territorios Solidarios” del BBVA que té com a finalitat contribuir a la realització de projectes socials realitzats per entitats no lucratives. Oncolliga ha presentat el projecte “Servei d’Atenció a Domicili  Integral”.

Els empleats de BBVA poden votar, fins el 3 d’octubre de 2014, a una de les entitats participants.

Us demanem la vostra col·laboració:

  • Si sou emplats del BBVA, podeu votar al projecte d’Oncolliga.
  • Si sou clients del BBVA, podeu parlar d’Oncolliga als empleats de la vostra oficina i demanar-los que votin el nostre projecte
  • Si coneixeu algun empleat del BBVA, podeu parlar-li d’Oncolliga i demanar-li que voti el nostre projecte.

Us agraïm la vostra col·laboració, si aconseguim ser escollits com a una de les entitats beneficiàries pot significar fins a 10.000 euros, que contribuiran a la tasca que realitzem d’ajudar a les persones amb càncer i als seus familiars.

Moltes gràcies.