A la sala de la seu d’Oncolliga a Terrassa, el 26 de març de 2014, es va presentar el llibre L’home dels ulls grisos, d’Antoni López, voluntari d’Oncolliga, que ha guanyat la tercera edició del Premi Carlemany per al Foment de la Lectura, convocat pel Govern d’Andorra, la Fundació Enciclopèdia Catalana i les editorials Proa i Columna.

Van intervenir a la presentació, Conxa Puig, responsable de l’Àrea Social d’Oncolliga, Josep Lluch, de l’editorial Proa, l’autor Antoni López i Joaquim Gil, president de la Junta d’Oncolliga.

L’home dels ulls grisos és una novela escrita a partir de la vida d’un pacient de la Fundació Oncolliga a qui l’Antoni va acompanyar com a voluntari: un nen deportat a Rússia durant la Guerra Civil que va formar part dels serveis d’espionatge russos i més endavant va ser agent de la CIA.

Preentació llibre Terrassa_260314_2 Preentació llibre Terrassa_260314_1 Preentació llibre Terrassa_260314_3

L'home dels ulls grisos