Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Oncolliga rep vuit ordinadors gràcies al Programa UPC Reutilitza

Share

La Fundació Oncolliga rep vuit ordinadors gràcies al Programa UPC Reutilitza. Es tracta d’una iniciativa de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que té com a objectiu la reutilització dels equips informàtics de la universitat, així com d’altres entitats, després d’una posada a punt. D’aquesta manera s’aconsegueix que els ordinadors no quedin obsolets i siguin reutilitzats per entitats d’interès social i programes comunitaris.

Gran part dels ordinadors dels quals disposava Oncolliga tant a la seu de Barcelona com a la de Terrassa havien quedat obsolets i dificultaven les tasques de registre de dades, elaboració d’informes, etc. Per aquesta raó, Oncolliga va sol·licitar a la UPC 8 ordinadors de sobretaula i 5 monitors de pantalla plana, que van ser entregats per la UPC el darrer novembre.

Deixa un comentari