Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Oncolliga instal·larà una taula solidària a la Christmas Cup de Waterpolo

Share

Per tancar l’any 2018, Oncolliga instal·larà una taula solidària a la Christmas Cup de Waterpolo que es disputarà en el Club Natació Sabadell.

El torneig se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de desembre a la piscina de Can Llong i Oncolliga hi serà per informar sobre la tasca que es du a terme i per oferir productes de merchandising com polseres, gorres, postals, etc, a canvi d’un donatiu per a l’entitat.

Per segon any consecutiu, el primer equip de Waterpolo Femení del Club Natació Sabadell és imatge d’Oncolliga i ajuden a l’entitat a difondre la tasca solidària participant en campanyes solidàries, esdeveniments i accions a les xarxes socials.

Deixa un comentari