Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Oncolliga, entitat beneficiària de la campanya bossa solidària “El comerç de Gràcia amb la Marató TV3”

Share

Enguany, la Fundació Oncolliga serà una de les entitats beneficiàries de la campanya bossa solidària “El comerç de Gràcia amb la Marató TV3”. Una campanya empresa, per segon any consecutiu, per Teixint Connexions amb el comerç de proximitat i el suport del districte de Gràcia.

Convidem a tothom a comprar una bossa de roba solidària per 3 euros i el 100% dels diners que es recaptin es destinaran a la Fundació Oncolliga, a la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i a la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada al càncer.

Pròximament informarem dels comerços que disposaran de bosses solidàries.

Deixa un comentari