Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Treballes en el BBVA o coneixes algú que hi treballi? Vota o ajuda’ns a difondre el projecte d’Oncolliga

Share

La Fundació Oncolliga ha estat seleccionada en la 6a Edició de Territoris Solidaris, una iniciativa que impulsa el BBVA amb la finalitat de contribuir econòmicament en projectes socials que duen a terme entitats sense ànim de lucre.

 

Treballes en el BBVA o coneixes a alguna persona que hi treballi?

El BBVA ha creat una plataforma interna en què només els treballadors de l’entitat poden votar. Per això necessitem la teva ajuda, si treballes o coneixes a alguna persona que treballi en el BBVA, vota o anima a votar per la Fundació Oncolliga. Ens ajudareu a poder continuar amb la tasca psicosocial que duem a terme per ajudar a persones amb càncer i els seus familiars de forma gratuïta.

Vota’ns o ajuda’ns a aconseguir vots!

Deixa un comentari