Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Excursió solidària a la Mola en benefici d’Oncolliga

Share

L’escola d’anglès AAprendre idiomes de Terrassa organitza una excursió solidària a la Mola en benefici d’Oncolliga. Durant l’excursió per la Mola, situada en el Parc Nacional de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l’Obac, al Vallès Occidental, podreu gaudir d’activitats en anglès en un entorn natural i amb professorat nadiu. Una sortida per gaudir d’una jornada a l’aire lliure amb família i amics i per practicar l’anglès.

  • Sortida: 9.30 h del dissabte, 10 de novembre, amb els cotxes a la gasolinera Q8 (Avinguda Matadepera, Terrassa).
  • Tornada: 13.30 h aproximadament.
  • Preu: 3 euros per persona (2 euros en benefici d’Oncolliga). Menors de 18 anys preu gratuït i hauran de venir acompanyants d’un adult. AAprendre idiomes no es responsabilitzarà de cap d’any ni perjudici.Pagament indispensable per confirmar la vostra assistència. Efectiu o transferència* fins al 09/11/2018. https://www.meetup.com/es-ES/Activitats-en-angles-amb-AAprendre-idiomes/events/255998059/

Per consultat qualsevol dubte podeu trucar al 636 465 697 o bé enviar un correu a info@aaprendre.com.

Deixa un comentari