Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Campanya informativa sobre el Mieloma Múltiple

Share

En marxa la campanya informativa sobre el Mieloma Múltiple a les farmàcies de Barcelona, gràcies a la col·laboració de l’Associació de Farmàcies de Barcelona i el patrocini del laboratori farmacèutic Janssen.

Durant els mesos de juliol i agost, les farmàcies de Barcelona distribuiran els díptics informatius per donar a conèixer a la població la realitat d’aquesta malaltia oferint informació, orientació i assessorament pel que fa a la medicació.

 

Sobre el Mieloma Múltiple

El Mieloma Múltiple és un càncer de medul·la òssia que es produeix per una degeneració maligna de les cèl·lules plasmàtiques, que es troben normalment en la medul·la. Representa aproximadament el 10% de totes les neoplàsies hematològiques, i afecta a pacients entre els 65 i 70 anys.

Per a consultar el díptic informatiu, clica aquí o sobre de la imatge.

Amb el patrocini de:

Amb la col·laboració de:

 

 

 

Deixa un comentari