Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

4a Setmana Oncològica Premià de Dalt

Share

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer, del 4 al 10 de febrer se celebrarà la 4a Setmana Oncològica de Premià de Dalt sota el lema “Més enllà del càncer”. Durant una setmana es durà a terme un seguit d’activitats, conferències i tallers relacionats amb el càncer.

La jornada arrencarà divendres, 2 de febrer, amb la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer” als establiments Condis. La presentació de la Setmana Oncològica el diumenge, dia 4 de febrer, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer, i hi ha programada una xerrada “Tenim càncer, juguem?” a càrrec de l’Emma Escolano i Juanola a la Sala Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume, a les 12 hores. El mateix diumenge s’inaugurarà l’Exposició del concurs fotogràfic “Més enllà del càncer” a la Sala de l’Orfeo de la Societat Cultural Sant Jaume.

Al llarg de la setmana hi ha diverses activitats,tallers, xerrades i programades cada dia de la setmana. Consulta aquí tot el programa d’activitats:

 

Deixa un comentari