Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Representació “Moments estel·lars dels musicals de Broadway” a favor d’Oncolliga

Share

Musical d’or presenta “Moments estel·lars dels musicals de Broadway”, sota la direcció de Rafael Pugibet en benefici d’Oncolliga, el dilluns 25 de setembre, a les 19 hores, a l’Ateneu Vilassanès.

El musical es dividirà en dos actes protagonitzats pel taller de la gent gran de Vilassar de Mar que recrearan els millors fragments dels musicals: Cabaret, El fantasma de l’Òpera, Els Miserables, Sister Act, My Fair Lady i molts més.

Podeu adquirir les entrades (aportació de 5 euros), a benefici d’Oncolliga, de forma anticipada el dijous 21 de setembre a partir de les 17 hores a l’Ateneu Vilassanès o bé una hora i mitja abans de la representació el dia 25 de setembre.

Deixa un comentari